مجله سامین

دسامبر 9, 2020

نخود فرنگی

نخود فرنگی یا نخود سبز (نام علمی: Pisum sativum)، گیاهی از دستهٔ حبوبات است. دانه‌های نخود فرنگی داخل غلافی کیسه مانند قرار گرفته‌اند. این کیسه‌ها از […]
ژانویه 5, 2021

گوجه‌فرنگی

گوجه فرنگی یا بادنجان رومی (نام علمی: Solanum lycopersicum) یکی از سبزیجات و با میوه‌ای سرخ‌رنگ و خوش‌بو و آبدار است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی […]
ژانویه 5, 2021

طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل مثل بیرون!

لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم می‌گویند، یکی از انواع لوبیا و از گیاهان دولپه‌ای می‌باشد و یکی از محبوب‌ترین لوبیاها در بین ایرانیها، ایتالیایی‌ها، […]
آگوست 1, 2021

دستور تهیه رب باکیفیت و بدون کپک

  رب گوجه فرنگی محصولی است است که از حذف پوست و دانه‌های گوجه فرنگی و با تغلیظ آب گوجه فرنگی حاصل می‌شود. رب گوجه فرنگی […]

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟